ainon-42_edited.jpg

MINUSTA

Olen Aino Heikkilä Klaukkalasta, kotoisin Pohjois-Pohjanmaalta. Olen luonteeltani rauhallinen, rento sekä helposti lähestyttävä. Olen ikuinen haaveilija ja ajattelija, sekä nopeasti innostuva, varsinkin kun puhutaan kodin sisustamisesta tai rakentamisesta. Tykkään ideoida ja heitellä ajatuksia unelmista ja haaveista.

Vapaa-aikani kuluu tällä hetkellä oman kodin rakentamisessa sekä perheen kanssa metsäretkillä.

Olen ammatiltani sisustaja ja olen ollut sisustusalalla vuodesta 2012 lähtien. Välillä tein töitä myös toisella alalla, mutta sisustuksen pariin intohimoni on aina ollut. Toimin muutaman vuoden keittiösuunnittelijana ennen yrittäjäksi ryhtymistäni. Noista ajoista sain vahvan opin asiakaspalvelusta sekä keittiöiden maailmasta. Syyskuussa -21 aloitin opinnot sisustussuunnittelijaksi AJK-jatkokoulutuksessa. Tämä koulutus on loistava lisä urapolulleni ja täydentää entisestää osaamistani. Opintojen ollessa vielä kesken teen sisustussuunnittelua opiskelijahintaan, jonka olen jo huomioinut hinnoittelussa.

Suunnittelun lähtökohtana on aina asiakkaan tarve. Tarve uudistaa kotia, remontoida tai rakentaa ihan uutta. Minusta on mahtavaa olla mukana projekteissa, olipa se sitten ison kokonaisuuden suunnittelu tai jokin pienempi yksityiskohta. Asiakas on kaiken keskiössä ja suunnittelu aloitetaan siitä. 

Koti on paikka, jossa vietät suurimman osan ajastasi. Tehdään siitä sinun näköisesi ja juuri sinulle suunniteltu.

- Aino

" Kokonaisuus muodostuu yksityiskohdista"

Aino-54.jpg
ainon-25.jpg
Aino-59.jpg